opc_loader

Menu

Kersttruien kopen

Op deze website ben je op het juiste adres om kersttruien te kopen. Wij zijn in het bezit van een ruime voorraad kersttruien van verschillende maten variërend van XS tot en met XXXL. Je kunt vanuit het menu gemakkelijk je keuze maken wat voor trui je wilt kopen en gemakkelijk afrekenen met het Ideal systeem. Post NL of een andere koerier zorgt er vervolgens voor dat het pakketje dan weer zo snel mogelijk bij je thuis is.

Foute kersttruien zijn dit jaar een enorme hype

Deze term komt eigenlijk uit Amerika, waar de truien ugly christmas sweaters genoemd worden, letterlijk vertaald lelijke kersttruien. Wij hebben een aantal truien geselecteerd die hiervoor in aanmerking komen door bijvoorbeeld een fout motiefje of een groot Rudolph rendier op de voorkant. 

 

Meer trendy kersttruien kopen

We hebben ook speciaal wat modernere truien geselecteerd. Deze kersttruien hebben bijvoorbeeld een twist met ouderwets gemixt met moderne aspecten. Tot nu toe blijken deze modellen erg in trek te zijn bij zowel de heren als de dames. Zie hieronder een voorbeeld van zo'n kersttrui. Nieuwgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk ons brede aanbod en laat je inspireren.