opc_loader

Menu

Kerstleggings

Kersttruien zijn al langer populair en hier lopen dan ook meer mensen mee, maar om echt op te vallen ga je voor een unieke kerstlegging. Hierdoor wordt je outfit compleet en maak je iedereen op je kerstfeest jaloers. Door de lage prijs van de kerstlegging zijn ze ook ideaal om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of Kerstmis. Geef bijvoorbeeld een kerstlegging aan een familielid of vriend(in), zodat jullie outfits matchen. Hiermee maak je gegarandeerd jezelf, een ander en de kerstman blij.

3 Artikelen

De verschillende opties van de kerstlegging

De kerstlegging is te verkrijgen in drie verschillende kleuren: roze, zwart en donkerrood. Hierdoor vind je altijd een perfecte legging bij je kersttrui, om je foute kerstoutfit compleet te maken. Ook heb je bij Kersttrui.com de keuze uit diverse maten. De kerstlegging is namelijk te koop in de maten S/M, M/L en L/XL.

Maak je outfit compleet!

Wil je een kerstlegging om jouw outfit compleet te maken? Bestel deze dan nu online. Wil je toch op een andere manier warme benen krijgen tijdens de winterdagen? Dan verkopen we ook kerstsokken. Als je de kerstlegging combineert met bijvoorbeeld een kersttrui met een rendier, of een ander product uit ons ruime assortiment, profiteer je van gratis bezorging vanaf €10. Bestel nu!