opc_loader

Menu

✔ Grootste online aanbod
✔ Gratis verzending boven de 10 euro
✔ Productie in Europa

Kersttrui met een rendier

Al jaren is er één kersttrui immens populair, degene met een rendier er op. Niet zomaar een rendier, het enige rendier ter wereld met een rode neus, Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Het is een icoon in de kerstperiode en iedereen herkent het direct. Door dit rendier vrolijk af te beelden op een kersttrui, krijgt iedereen een glimlach op het gezicht.

Heren truienDames truien

4 Artikelen

Een kersttrui met een rendier voor de hele familie

De hele familie kan een kersttrui met een rendier aan. We hebben namelijk een brede selectie voor heren, dames en kinderen in alle maten, van klein tot groot. Door allemaal zo’n kersttrui aan te trekken genieten jullie samen van een comfortabele kerst. Niet tevreden met alleen een kersttrui? Maak de look dan compleet met een volledige foute kerstoutfit. Combineer de kersttrui bijvoorbeeld met een legging of kerstsokken met een rendier er op.

Bestel je kersttrui nu

Een kersttrui kun je voor jezelf aanschaffen, maar ook als cadeau geven. Bestel nu een kersttrui, met bijvoorbeeld een rendier, en wij bezorgen deze bij je thuis. Je haalt leuke cadeaus in huis zonder er zelf moeite voor te doen. Het enige wat je zelf moet doen is het inpakken in een leuk papiertje en het pakketje onder de boom schuiven. Zo simpel is het om iemand te verrassen en te verblijden. Bestel dus nu je kersttrui met een rendier!