opc_loader

Foute kersttrui

In Amerika, Engeland en Duitsland is het al jarenlang een populaire traditie; de foute kerstrui. Rendieren, de Kerstman en foute gebreide printjes zijn bijna niet meer uit het huidige denkbeeld met de feestdagen weg te denken. Sinds een aantal winters is in Nederland de in Engeland genaamde ugly Christmas sweater ook aardig in opkomst. Wij zijn hier uiteraard grote voorstanders van en springen in op de vraag naar deze onwijs leuke truien. Zo’n foute trui met bijvoorbeeld Rudolph het rendier of een lekker fout motiefje. Het mag gezegd worden, je valt wel meteen op. Wij Nederlanders houden van opvallen en het dragen van aparte items. Niet alleen met het WK of Koningsdag, maar nu ook tijdens de Kerst willen mensen opvallen met deze ludieke truien. De foute kersttrui is dus een gigantisch leuke toevoeging aan je garderobe. Tegenwoordig is de foute kersttrui een hip fashion item, gedragen door menig bekende Nederlanders. Een aantal van hen hebben afgelopen jaren een kersttrui bij Kersttrui.com aangeschaft.

Een foute kersttrui kopen

Er zijn maar een paar webshops te vinden waar je een foute kersttrui kan kopen. Wij hebben verreweg het grootste en leukste aanbod en wij weten onze bezoekers telkens met nieuwe modellen te verrassen. Een kersttrui van kersttrui.com heeft een normale pasvorm en zijn in de maten XS tot XXXL leverbaar. Het productassortiment van ons is onderverdeeld in de categoriën dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er ook een aantal modellen unisex, leuk voor groepen en gezinnen die kerstkiekjes willen maken. Het materiaal van de truien is acryl, wat als voordeel heeft dat het niet krimpt en lang zijn vorm vast houdt. Naast foute kersttruien zijn er ook nog eens foute kerstsokken te koop zodat je je outfit al helemaal compleet kan maken.

Waarom zou u een foute kersttrui bij ons kopen?

Bij Kersttrui.com heeft u vele voordelen, zoals: binnen 14 dagen ruilen of retourneren, leuke Kerstacties, betalen met onder anderen iDeal en Mister Cash. Dit zijn maar enkele voordelen die wij onze klanten bieden. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met zijn aankoop. Bekijk ook onze Twitter, Facebook en Instagrampagina. Hier zijn regelmatig acties waar je aan deel kan nemen en het is natuurlijk ook hartstikke tof als je even een leuk berichtje of foto achterlaat!

Direct naar ons aanbod:

Foute kersttrui dames

Foute kersttrui heren

foute kersttrui

Filters
€ 29
€ 38
Maat
Voorraad
    Winkelwagen