opc_loader

Menu

Foute Kersttrui

Koop een foute kersttrui

De foute kersttrui is al langer een hit in Engeland en de Verenigde Staten, maar heeft inmiddels een weg gevonden naar Nederland. De kersttrui zie je nu tijdens de feestdagen op allerlei plekken, van kantoor tot op feestjes. En natuurlijk ook als je zelf thuis op de bank zit, alleen of met gezelschap, is een kersttrui helemaal niet zo gek. Als je je kersttrui koopt via kersttrui.com, heb je voor dertig euro al een trui. Bovendien is het aanbod ontzettend breed. Koop je kersttrui bij kersttrui.com en je weet zeker dat je een geslaagde trui kiest.

Een foute kersttrui voor de koude winterdagen

Een kersttrui kopen is natuurlijk een goede keuze om de wintermaanden warm en ook gezellig door te komen. De kerstachtige kleurenopties alleen al geven een warm gevoel. Daarnaast biedt een gebreide trui uiteraard van zichzelf al warmte voor je lijf. De gekke afbeeldingen en kerst-gerelateerde patronen van de kersttruien geven extra gezelligheid tijdens de donkere en grauwe winterdagen. Of je nu alleen thuis bent of met je vrienden of familie, met een leuke kersttrui heb je een warmere winter op twee manieren: in temperatuur en gezelligheid.

Op de bank met je trui

Met een kop thee of een glas wijn op de bank achter de televisie is een klassiek beeld van koude en natte winterdagen. De warme choco of glühwein, een dikke trui en warme kerstsokken, dat is hoe we de winter doorkomen. Met een leuke kersttrui fleur je je bankavondjes op, zonder af te doen aan het typische beeld. Je kunt bij kersttrui.com zelfs een kersttrui kopen met bijpassende kerstsokken. Opeens is het veel leuker en gezelliger om op die bank te kruipen en een filmpje op te zetten.

Foute kersttrui aan buiten de deur

Foute kersttruien zijn ontzettend hip en je ziet ze in Nederland dan ook steeds meer op straat en in andere situaties. Op sommige werkplekken zijn er speciale dagen waarop je een kersttrui aan mag in plaats van je overhemd en stropdas of blouse en kokerrok. Misschien houden jij en je familie helemaal niet van een nette kerst of wil je een meer relaxte kerst vieren met je vrienden. Dan is de foute kersttrui als dresscode een uitkomst. Bovendien is een trui ruim genoeg om een vijfgangen kerstdiner in weg te kunnen werken. Er is ieder jaar een ruim aantal feestjes waarbij gekke kersttruien leidend zijn. Deze variëren van massale feesten tot kleinere feestjes in privésferen. Een goede reden dus om een kersttrui te kopen. Vaak worden hierbij de leukste kersttruien ook nog eens beloond met prijzen.

Niet alleen voor oma

De kersttrui is al lang geen oubollig cadeau van je oma meer. Zoals dat werkt met trends, vinden ze op termijn hun weg terug in de wereld. Maar je oma hoeft nu niet meer zelf te breien, je koopt gewoon een trui precies zoals jij hem hebben wil. Of je koopt meerdere kersttruien, zodat je op elk kerstfeestje een unieke outfit hebt. Bij kersttrui.com kun je kiezen uit een ruim aanbod in verschillende maten. Er zijn ook kersttruien speciaal voor kinderen of dames. De maten variëren van XS tot en met XXXL. Ze zijn van acryl gemaakt, zodat ze niet zullen krimpen, niet kriebelen en hun vorm langdurig behouden.

Hier een voorbeeld ons aanbod:

foute kersttrui