opc_loader

Menu

Kersttrui of ook wel foute kersttrui genoemd

Je kent ze vast en zeker, kersttruien. Door het gebruik van ouderwetse motiefjes en/of grappige afbeeldingen worden ze ook wel een foute kersttruien genoemd. Al jaren zijn deze kersttruien een daverend succes in landen als Engeland, Schotland, Ierland en de Verenigde Staten. Ook in Nederland neemt de vraag elk jaar enorm toe. Van oudsher zien mensen de kersttrui als een lelijk item, waar niemand in gezien wil worden. Deze mening is inmiddels flink bijgedraaid en tegenwoordig is het juist hip om een foute kersttrui te kopen. Hierdoor lijkt het een echte modetrend te zijn geworden die ieder jaar terugkeert rondom november en december. Ben jij dit jaar de eerste van je familie en vrienden die er een draagt?

Dé plek om foute kersttruien te bestellen

Door onze ruime ervaring in de verkoop van kerstartikelen garanderen wij een kersttrui van hoge kwaliteit. Je kunt, door ons webwinkelkeurmerk, met een gerust hart bij Kersttrui.com bestellen. Duizenden mensen zijn je al voorgegaan. Onze kersttruien zijn niet onopgemerkt gebleven in de media. Een aantal bekende Nederlanders, bijvoorbeeld presentator en kok Rudolph van Veen, hebben onze truien gedragen. Daarnaast zijn onze kersttruien in bepaalde (online) magazines, zoals de Libelle, gepubliceerd. Meer hier over kunt u vinden op onze kersttrui media pagina.

Foute kersttruien voor heren, dames en kinderen

Je bent bij ons aan het goede adres om een foute kersttrui uit te zoeken en te bestellen. Ieder jaar stellen wij een breed assortiment samen met de toppers van de afgelopen jaren, aangevuld met een unieke, nieuwe collectie. Hierdoor kunnen mannen, vrouwen en kinderen bij ons een kersttrui kopen. De meeste kersttruien zijn uniseks en te koop in de maten XS tot en met 3XL, of een grotere maat. De kersttruien voor kinderen zijn te bestellen vanaf een jaar of drie, dit loopt door tot ongeveer tien jaar. Hierna gaan kinderen richting een kersttrui in de maat XS.

We hebben een selectie toffe kersttruien speciaal voor heren. Van klassiek tot hip en van grappig tot fout, bij ons zijn ze allemaal te bestellen. Het assortiment is erg uitgebreid, waardoor er kersttruien met allerlei prints en kleuren te bestellen zijn. Al jaren kopen mensen de kersttrui met een rendier, maar ook de 3D-kersttrui die je bij ons kunt bestellen, is erg populair.

Dames kunnen natuurlijk ook niet achterblijven met de foute kersttrui, en daarom bieden wij ook een damescollectie aan. Onderdeel hiervan zijn de kerstjurkjes. Deze zijn, zeker in combinatie met een kerstlegging of kerstsokken, al jaren enorm populair. De kerstjurkjes zijn te verkrijgen als ‘normale’ swingjurk, maar ook in hetzelfde, gebreide materiaal als een kersttrui. Hierdoor kunnen dames ook een volledige foute kerstoutfit aan, maar wel op een vrouwelijke manier.

Koop jouw favoriete kersttrui voor 2024 

Ben je enthousiast geworden en wil je een foute kersttrui kopen? Bekijk dan het aanbod van 2024 in onze webshop en bestel je kersttrui nu!

 

Onze partnersites:

Weihnachtspullover | Pull de Noël

Kersttrui Familie