opc_loader

Kerstsokken

De kersttrui is al langer bekend, maar waarom zou je die outfit niet aanvullen met leuke kerstsokken? Wij hebben een groot assortiment aan kerstsokken samengesteld, die je kunt kopen in verschillende designs in de maten 37 tot en met 45. Hierdoor is iedere sok geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan ieder een leuk design kiezen. Van een kerstman tot een sneeuwpop of het klassieke rendier, er is voor iedereen een geschikt design. Je kunt dus kerstsokken kopen voor elkaar in hetzelfde design of voor ieder een ander design. Het is maar net hoe fout jij je eigen kerstfeest wilt maken.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Altijd warme voeten in foute kerstsokken

Onze kerstsokken zijn van hoge kwaliteit doordat wij ze in Europa laten produceren en omdat wij ruime ervaring hebben met het verkopen van kerstproducten. Daarnaast hebben we de grootste collectie kerstproducten van Nederland. Je bent bij ons dus verzekerd van goede service, wat nog extra bewezen wordt door ons webwinkelkeurmerk. Je zit er na het kopen van de kerstsokken, kersttrui of legging warmpjes bij in een volledige kerstoutfit.

Zorg nu voor warme voeten

Door de lage prijs zijn de kerstsokken uitermate geschikt om als cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerstmis, net als onze producten in de sale. Bij het kopen van een enkel paar kerstsokken zijn de verzendkosten slechts €1,99. Vanaf €10 profiteer je van gratis verzending, twijfel dus niet langer en koop voor jezelf of anderen meerdere paren kerstsokken. Hierdoor heeft niemand meer koude voeten in de wintermaanden, terwijl je ook in de kerststemming komt.

Filters
€ 4
€ 7
Voorraad
    Winkelwagen